Katja Witsenburg

Spel Therapie Studio, Supervisie, Training, Coaching, EMDR

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Cursussen, Workshops en Trainingen Ervaringen met cursus 'Opbouwen van zelfvertrouwen bij je kind, hoe doe je dat?'

Ervaringen cursus 'Opbouwen van zelfvertrouwen bij je kind, hoe doe je dat?'

Hieronder staan reacties van ouders die de cursus 'Opbouwen van zelfvertrouwen bij je kind, hoe doe je dat?' gevolgd hebben.

 

Een aanrader!

In mijn werk kan ik me heel goed afstemmen op de ander. Tot mijn spijt merkte ik dat dit met mijn zoon (8 jaar) niet zo goed lukte. We hadden regelmatig aanvaringen, waarvan ik de reden niet goed begreep. Mijn zoon is heel anders dan ik en daardoor ontstond er vaak misverstand en strijd tussen ons. Hij voelde zich onbegrepen en ik had het gevoel het vaak verkeerd aan te pakken, terwijl ik (voor mijn gevoel) zo mijn best deed om onze zoon tot volle bloei te laten komen in zijn leven. Door de cursus heb ik ontdekt dat mijn beelden van volle bloei misschien helemaal niet passen bij zijn bloeiwijze. De cursus heeft me ondersteund hem echt te zien in wie hij is. Zijn unieke kwaliteiten te zien en hem juist daarin te ondersteunen in plaats van hem te laten doen wat ik denk dat 'goed' voor hem is. Dat verstevigt onze band, komt de sfeer in huis ten goede en versterkt zijn en mijn zelfvertrouwen.